Běh kolem Baby 2022

Nové Homole – V neděli 27.11.2022 se uskutečnil další ročník domácího závodu v běhu. Již tradičně se začínalo dopoledne kategoriemi dětí.  A naše hasičské děti se rozhodně neztratily.

V běhu na 500m mezi chlapci doběhl Honzík Janoušek na 1.místě, těsně následován Martinem Ivanů. Tomáš Jakeš a Tomáš Velek pak brali páté a šesté místo. V děvčatech doběhla Laura Velková na parádním 5. místě.

Odpolední část se skládala z běhu dorostenců na 1500m a hlavního závodu dospěláků na 7700m. A dorost byl opět pod taktovkou našich hasičů. Mezi děvčaty 12-13 let jsme obsadili bednu kompletně, kdy se za sebe seřadila Elenka Šeberů s Luckou Velků a Peťou Velků. Kategorii 14-15 let pak vyhrála Klárka Jansů. Mezi kluky v kategorii 12-13 let vyhrál Štěpa Pražák, v kategorii 14-15 let bral Martin Velek 2. místo a v nejstarší kategorii 16-17 let pak Kuba Guňka skončil na 3. místě.

Do hlavního závodu se letos z našich vedoucích zapojil jen Pepa Lejsek a umístění nestojí ani za řeč. Ale do cíle se dostal. 😀

Jako každý rok se do organizace zapojili i členové našeho sboru, kteří na trati řídili dopravu tak, aby se všichni závodníci dostali do cíle v pořádku.

Gratuluji všem ke skvělým výsledkům a za rok opět na startu.

Text: J.Lejsek

Související obrázky: