Okresní kolo PLAMEN

Ledenice 3. 6. 2023 – Z podzimního a jarního kola hry PLAMEN postoupila z Nových Homol tři družstva, mladší II, starší I a starší  II. V Ledenicích jsme začínali nástupem v 9:00 hod. ráno. Byl to docela hasičský maraton, protože se vše běželo dvoukolově PÚ, štafeta 4×60, ŠPD, štafeta CTIF a starší měli ještě navíc útok CTIF, takže jsme měli plný tranzit s hasičskými věcmi i s mašinou Tohatsu, kterou jsme okresu zapůjčili na soutěž.

Jako první začínali běhat starší útok CTIF, kde nasbírali pár drobných trestných bodů. Pak následovala ŠPD, potom CTIF a 4×60 a naposled děti běžely PÚ, který se jim povedl v krásném čase. Jak bylo řečeno, vše se běželo dvoukolově a děti a vedoucí byli už opravdu unaveni. Celkově se starší I. umístili na 10. místě a starší II. na 8. místě. Gratulujeme.

Mladší II. začali běhat štafetu CTIF, ve které se umístili na 5. místě na štafetě 4×60 se umístili na 5. místě, ŠPD 4. místo a PÚ 3. místo, jak bylo řečeno, vše se běželo dvoukolově a mladší děti už toho měly opravdu dost, ale bojovaly. Při součtu všech bodů skončily na krásném 4. bramborovém místě , bohužel 3.místo jim uteklo o tři body. Za 4. místo děti dostaly vstupenku do Zoo Dvorec, až se sejdeme, pojedeme a už se těšíme!!

Děkujeme našim závodníkům za reprezentaci našeho sboru na soutěži Okresního kola v Ledenicích

Děkujeme Karlu Tomanovi za odvoz všech hasičských věcí na soutěž a panu Petrovi Hencze za bezpečný odvoz na soutěž i zpátky a hlavně vedoucím, kteří dovedli děti až na okres….Rodičům za podporu.

Text: Petra Jakešová,Foto: Renata Weberová, Josef Koblic

Související obrázky: