Noční soutěž – Mydlovary

Mydlovary – Protože vrchol letošní sezóny se holkám blíží šíleným tempem a nejlepší trénink je samotný závod, nevynecháváme žádnou možnost společné soutěže. Po Velké ceně v Hrdějovicích proto celé družstvo ještě tentýž den vyrazilo na noční soutěž do Mydlovar.

Vzhledem k tomu, že se jedná o soutěž na 3B i pro děvčata, což jsme ani neměli v tom fofru prostor vyzkoušet, pojali jsme to spíše jako teambuilding. 😊

Ze sestavy na útok na MČR nám sice chyběl rozdělovač a proud, ale oba posty pohotově doplnily z naší republikové party Pája a Peťula, takže jsme v Mydlovarech mohli „tužit“ kolektiv, jak se sluší a patří.

Celá akce byla připravena parádně. Super dráha, nasvícené terče a hlavně tma jako v pytli na celé dráze. Holky vzadu tedy strategicky změnily plán a rozhodly se pro nabíračku shora, namísto trénovaného spodku. A strojnice si navíc přidala dva Béčkové spoje, z čehož měla ukrutnou radost. 😊

Holky se ovšem se všemi nástrahami popasovaly skvěle a s časem 28,07s skončily mezi ženami na 5.místě, jen 1,33s za bednou. Celkově i mezi muži jim pak patřilo parádní 13. místo. Na mužské dráze už je kapku znát, že naše mašinka těm novým tuningovým strojům úplně nestačí a tlačí vodu o trochu pomaleji. Ale o to tentokrát vůbec nešlo, protože hlavně to byla další super vydařená akce a pro některé i noční premiéra.

 

Související obrázky: