Výroční valná hromada mladých hasičů 2019

Každá hasičská sezóna s příchodem zimy končí. Tu letošní slavnostně ukončili naši mladí hasiči v sobotu 23. 11. 2019 na své výroční valné hromadě.

Členové všech hasičských družstev mladších žáků, starších žáků i dorostu během této slavnostní akce shrnuli celoroční výsledky na soutěžích i všechny ostatní aktivity, kterým se během roku věnovali. Z rukou náměstkyně starosty OSH ČMS, paní Marie Kolářové a starosty našeho sboru Jiřího Červáka, následně všichni převzali jako ocenění celoroční práce medaile a hasičská trička. Kromě dětí byli oceněni i vedoucí všech hasičských družstev a náš osobní dopravce na soutěže pan Petr Hencze, který se po celý rok staral o naše bezpečné cestování po celém okrese. Velký potlesk následoval hlavně po poděkování a předání ocenění naší oblíbené rozhodčí, paní Marii Kolářové, které převzala z rukou starosty sboru.

Valná hromada ovšem nebyla jen o bilancování uplynulého roku. Družstva mladších žáků si připravila skvělé představení z běžného zásahu hasičů u požáru. Ukázkové ohlášení požáru, záchrana osob, poskytnutí první pomoci včetně oživování a likvidace požáru. To vše děti předvedli přítomným hostům i rodičům a sklidili za výkon zasloužený potlesk. Dalším vystoupením byla taneční světelná show družstev starších žáků v rytmu Macareny, která také sklidila náležitý ohlas.

Rádi bychom poděkovali nejen všem mladým hasičům za skvělé výkony a tréninkové nasazení v letošním roce, ale také jejich rodičům za pomoc při přípravě našich dětských akcí, které skvěle zásobují občerstvením. Poděkování patří i obci Homole, která aktivity našich dětí po celý rok podporuje.

[BMo_scrollLightboxGallery id=59 slG_vertical=0 duration=slow gallery_width=600 gallery_height=400 thumbs_width=100 thumbs_height=100 slG_caption=1 slG_loopThumbs=1 slG_opacity=40 slG_area=200 slG_scrollSpeed=2 slG_autoScroll=0 slG_aS_stopOnOver=1 slG_responsive=1 slG_relType=’lightbox|_{id}_|‘ slG_useLightbox=1 slG_lightbox_text=’image {current} of {total}‘ slG_lightbox_opacity=85 slG_lightbox_slideshow=0 slG_lightbox_speed=2500 ]

Související obrázky: